Elvis
Hound Dog, Jailhouse Rock, Heartbreak. Tijdens deze special bestaat het repertoire maar liefst voor

50% uit alleen Elvis nummers. Ook kunnen gasten op de foto met Elvis!


Rockin’ around the XMAS tree
Bij deze leuke Kerstversie komen echte Rock ‘n Roll Kerstnummers voorbij. Daarnaast worden de kapsels extra feestelijk afgemaakt met glitterhaarlak, sneeuwvlokjes en Kerststerren in de haren!


Sing a long versie
De Rock ‘n Roll muziek blijft voor iedereen herkenbaar. Naast de ‘fifties kapsalon’ wordt een groot scherm geplaatst met daarop de teksten van alle liedjes, zodat men uit volle borst kan meezingen!

Deze special is ook uit te breiden naar karaoke met prijsjes voor iedere deelnemer.


A girls touch
Naast een stoere kuif verfraaien we het nieuwe haardesign ook nog met een mooie bloem of linten in het haar. Uiteraard is dit erg leuk voor vrijgezellenfeesten, Ladiesnights en Moederdag maar ook voor feestjes waar kinderen te gast zijn!


Valentijn

Speciaal voor Valentijn zingen de dames alleen maar lovesongs. De kuiven/kapsels worden vrolijk versierd met hartjes, diamantjes, etc.

Take a picture

Ga net als de Zingende Kapsters professineel op de foto nadat je de fifties look hebt gekregen. Met milkshake, in petticoat, met kauwgom, microfoon, naast Elvis, kies maar uit. De wordt direct uitgeprint en is een mooie souvenir van een leuke dag of avond!


Low budget deal!

Rock around the Comb show uitgevoerd door een Rock ‘n Roll dame voor alle budgetten of gewoon voor een klein feestje!


Specials
de Zingende Kapsters

Rock around the Comb      De ladies      Specials      Media      Contact