Met de show ‘Rock around the Comb’ (letterlijk vertaald ‘Rock rondom de Kam’), zorgen de Zingende Kapsters voor een unieke Rock ‘n Roll beleving. Terwijl het publiek een hairdo make-over krijgt van deze spontane Rock ‘n Roll meisjes, zingen ze heerlijke jaren ’50 en ’60 hits. Stilzitten is er bijna niet bij!

Wake up little Susie, Breaking up is hard to do, Jailhouse Rock; stuk voor stuk heerlijke nummers uit de ‘fifties’ en ‘sixties’. Niet alleen de muziek geeft je het gevoel dat je even terug in de tijd bent. De Rock ‘n Roll girls verschijnen in stijl in hun petticoats en zingen de sterren van de hemel, ondertussen maken ze stoere kuiven en kapsels bij iedereen die dat wil. Mannen veranderen we met onze ‘bakkenbaarden’ in Elvis

Na hun show zal iedereen weten wie deze zingende kapsters zijn en zonder twijffel helemaal terug verlangen naar die befaamde ’50 en ’60. De act is zowel interessant voor jong als oud, aangezien de Rock ‘n Roll muziek nog steeds van invloed is op hedendaagse muziek, denk maar aan The Baseballs of de aanhoudende populariteit van de film Grease. Ook de kuiven zijn op dit moment weer terug in de mode!

De combinatie van de enorme fascinatie die deze ladies hebben voor Rock ‘n Roll en hun muzikale professionaliteit en ervaring, zorgt ervoor dat deze act een spetterende toevoeging is voor welk evenement dan ook. U waant zich echt even ‘back in the ’50/’60!

Rock around the Comb
de Zingende Kapsters

Rock around the Comb      De ladies      Specials      Media      Contact